10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 200 °C a plech vystlejeme papierom na pečenie.
- 2
Bielky zmiešame s mletými mandľami, kakaom a cukrom, kým nemáme hmotu súdržnú a lepkavú.
- 3
Veľkú misu naplníme vodou a podľa potreby si namáčame ruky pri tvarovaní ploských guľôčok a ukladáme na plech.
- 4
Dáme piecť na 11minút do trúby. Ťažko povedať, kedy sú hotové, pretože sa dlho zdajú mokré, ale pri chladnutí trochu stvrdnú. Vnútri by mali ostať vlhké a šťavnaté, takže naspodku môžu vyzerať lepkavo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu