Foto: diabambulka
Na prípravu dekoratívnych čokoládových lístočkov sú vhodné listy netoxických rastlín. Napr.:muškátové, hroznové, citónovnikové alebo listy z mangólie, ruže. Na tento účel nepoužvame listy: zornice, Zobraziť celý popisNa prípravu dekoratívnych čokoládových lístočkov sú vhodné listy netoxických rastlín. Napr.:muškátové, hroznové, citónovnikové alebo listy z mangólie, ruže. Na tento účel nepoužvame listy: zornice, azalky, kaládie, narcisu, stračonôžky, dífenbachie, brečtanu, hortenzie, vavrínu, ľalie, oleandra, rododendronu.
príprava
Postup
-
1
Vhodné lístočky umyjeme,
-
2
osušíme
-
3
a štetcom z rubnej strany lístočky ponatierame roztopenou čokoládou.
-
4
približne ne 30 minút dáme lístočky natreté čokoládou chladiť do chladničky.
-
5
Studenými rukami z čokolády opatrne stiahneme živé listy, tie môžeme opäť natrieť čokoládou a použiť.
-
6
hotovo:-)))
@alexdidi tie rôzne druhy čokolády sú tiež dobrý nápad.....