Čokoládové lístočky na ozdobu (fotopostup)
Autor receptu: diabambulka
Na prípravu dekoratívnych čokoládových lístočkov sú vhodné listy netoxických rastlín. Napr.:muškátové, hroznové, citónovnikové alebo listy z mangólie, ruže.
Na tento účel nepoužvame listy: zornice, azalky, kaládie, narcisu, stračonôžky, dífenbachie, brečtanu, hortenzie, vavrínu, ľalie, oleandra, rododendronu.
Postup
- Vhodné lístočky umyjeme,
- osušíme
- a štetcom z rubnej strany lístočky ponatierame roztopenou čokoládou.
- približne ne 30 minút dáme lístočky natreté čokoládou chladiť do chladničky.
- Studenými rukami z čokolády opatrne stiahneme živé listy, tie môžeme opäť natrieť čokoládou a použiť.
- hotovo:-)))