Čokoládové lístočky na ozdobu (fotopostup)

Autor receptu: diabambulka

Na prípravu dekoratívnych čokoládových lístočkov sú vhodné listy netoxických rastlín. Napr.:muškátové, hroznové, citónovnikové alebo listy z mangólie, ruže. Na tento účel nepoužvame listy: zornice, azalky, kaládie, narcisu, stračonôžky, dífenbachie, brečtanu, hortenzie, vavrínu, ľalie, oleandra, rododendronu.

5 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Vhodné lístočky umyjeme,
  2. osušíme
  3. a štetcom z rubnej strany lístočky ponatierame roztopenou čokoládou.
  4. približne ne 30 minút dáme lístočky natreté čokoládou chladiť do chladničky.
  5. Studenými rukami z čokolády opatrne stiahneme živé listy, tie môžeme opäť natrieť čokoládou a použiť.
  6. hotovo:-)))