Čokoládové brownies
Čokoládové brownies

Čokoládové brownies bez vajíčok

lunter - fotkalunter, 10. novembra 2018. Komerčný recept.
Čokoládové brownies bez vajíčok
Foto: lunter
1 plech
porcia
30 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

2 šálky
1/2 šálky
1,5 šálky
štipka
3/4 šálky
1 ČL
štipka
1 šálka
1/2 šálky (roztlačené)
1/2 šálky (nasekané)
1/2 šálky (nasekaná)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rúru predhrejeme na 180 stupňov. V mise zmiešame suché prístady - múku, kakao, cukor, soľ, škoricu. Potom pridáme vanilkový extrakt, olej a premiešame metličkou. Nakoniec primiešame vidličkou roztlačené tofu, zmiešané so sójovým mliekom a dôkladne vymiešame, aby sa suroviny prepojili.

  2. 2

    Cesto by malo mať lávovitú konzistenciu. Ak sa zdá príliš tuhé, cesto nesteká z varechy, pridáme ešte trochu sójového mlieka. Potom už len zľahka vmiešame orechy a nasekanú čokoládu.

  3. 3

    Menší plech s vyšším okrajom vystelieme papierom na pečenie, nalejeme zmes a vrch uhladíme. Pečieme v rozohriatej rúre na 180 stupňov približne pol hodinu. Upečené koláčiky brownies majú chrumkavú kôrku, vnútri je cesto trošku vlhké a príjemne vláčne.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: