tento recept robievam na štedrý deň, máme ho veľmi radi s ovocím dobre osvieži je chutný ,má ho rada celá rodina
Suroviny
2,5 bal. okrúhle |
|
6 ks |
|
25 dg |
|
6 PL |
|
20-25 dg |
|
2 PL |
|
podľa chuti rôzne |
|
podľa potreby |
|
Na ozdobu: | |
v spreji |
|
Postup
-
1
Žľtka vymiešame s cukrom,pridáme kakao,maslo ,a dobre vymiešame.Nakoniec zľahka primiešame sneh z bielkova dochutíme rumom.
- 2
Misu vyložíme alobalom,na spodok dáme krém,piškóty,,nakrájané ovocie podla chuti (mandarínky, kiwi, banány, pomaranč, ananás...)alebo kandizované ovocie,vrstvy opakujeme.Posledná vrstva je krém. Misu prikryjeme tanierom a dáme do chladničky na 24 hodín tuhnúť.
- 3
Pred podávaním bombu vyklopíme na misu,alobal stiahneme a ozdobíme šľahačkou ,pripadne čokol, hoblinami alebo ovocím Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu