Foto: bogar
chuťovka ku kávičke ....
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
pripravené suroviny ale iba časť .....
-
2
suroviny na cesto som dala do mixéra a zvyšok urobil za mňa .....
-
3
hotovú zmes som vyliala na pekáč a šup do rúry .... každý ma inú tak musíte si to ustrážiť ... :)
-
4
po upečení som vybrala z plechu a ešte teplý korpus som zrolovala :) a dala bokom aby vychladol :)
-
5
kým bude korpus chladnúť pripravím si plnku. Do mlieka som pridala múku a na šporáku som za stáleho miešania pridávala čokoládu nalámanú na kocky a cukor .... keď hmota zhustla odstavila som ju a nechala vychladnúť ale nie úplne....
-
6
treba dávať pozor aby nikto neliezol do kuchyne pretože toto zmizne rýchlo ak to neustrážime :)
-
7
polovychladnutú zmes som preložila do mixéra a pridala som na kocky nakrájané maslo ... šup všetko vymiešať ...
-
8
vychladnutý korpus som rozbalila a natrela ho plnkou ....
-
9
pomaličky som ho opäť zrolovala a potrela som roládu zvyšným krémom...
-
10
tu už si ozdobiť môže každí podľa seba , ja niesom na zdobenie tak to tak vyzerá :D šup do chladničky a prajem dobrú chuť ....
Som prekvapena /neviem, mozno sa mi to len zda podla obrazka/, ze si roladu rolovala s papierom po sirke plechu. Ja peciem rolady na otvorenom plechu, nie v hlbokom ako Ty. Potom sa lahko vysupne upeceny plat von na dosku. Ani ja nevidim zrazeny krem, jedine take 2 vrstvy kremu na titulnej fotografii. :-)