Čínsky banán
Foto: Shan´shi
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Banány ošúpeme a rozkrojíme na polovicu. Sezamový olej rozpálime na panvici a osmažíme na ňom polovice banánov z každej strany približne 2-3 minúty. Banány preložíme na 2 dezertné taniere.
- 2
Kokosové mlieko s čínskym korením a cukrom krátko povaríme na omáčku. Banány omáčkou polejeme a podávame ich posypané sezamovými semienkami.
- 3
Shan'shi Tip: Banán možno zaliať čokoládovou polevou, ktorá spraví dezert lahodnejší a vhodný najmä pre deti.
Tiež banány:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu