Foto: diabambulka
Výborný obed :-)))
porcie
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso su nakrájame na rezančeky dáme do misky. Pridáme 1 PL oleja, grilovacie korenie, 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty ( alebo prelisovaný strúčik cesnaku ) a necháme marinovať aspoň 1 hodinku. Do hrnca si nalejeme 3 PL oleja, pridáme marinované mäsko, 1 čajovú lyžičku chilli omáčky ( alebo pokrájanú feferónku ), 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty ( alebo prelisovaný cesnak ), 3 PL lyžice paprikovej pasty a všetko spolu dobre premiešame a orestujeme. Zalejeme vodou, osolíme a mäsko dusíme do mäkka. Potom pridáme lečo, precedené sterilizované šampiňóny a 2 PL kečupu. Ešte chvíľku povaríme a podávame.
- 2
Tip : Kto nemá rád pikantné, alebo má malé detičky výborné to je aj bez chilli. Ak chcete mať rýchlo navarené stačí ak bravčové mäsko vymeníte za kuracie prsia. Dobrú chuť :-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu