Čili zmes

diabambulka - fotkadiabambulka, 26. apríla 2011

Výborný obed :-)))

4
porcie
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 čajové lyžičky
1-2 čajové lyžičky
3 PL
300 ml
220 ml
1 čajová lyžička
2 PL




Postup

  1. 1

    Mäso su nakrájame na rezančeky dáme do misky. Pridáme 1 PL oleja, grilovacie korenie, 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty ( alebo prelisovaný strúčik cesnaku ) a necháme marinovať aspoň 1 hodinku. Do hrnca si nalejeme 3 PL oleja, pridáme marinované mäsko, 1 čajovú lyžičku chilli omáčky ( alebo pokrájanú feferónku ), 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty ( alebo prelisovaný cesnak ), 3 PL lyžice paprikovej pasty a všetko spolu dobre premiešame a orestujeme. Zalejeme vodou, osolíme a mäsko dusíme do mäkka. Potom pridáme lečo, precedené sterilizované šampiňóny a 2 PL kečupu. Ešte chvíľku povaríme a podávame.

  2. 2

    Tip : Kto nemá rád pikantné, alebo má malé detičky výborné to je aj bez chilli. Ak chcete mať rýchlo navarené stačí ak bravčové mäsko vymeníte za kuracie prsia. Dobrú chuť :-)))

Diskusia k receptu

zdezda
mňaaaam, robievam podobné z morky, máme radi pikant, mne dokonca stačí iba šťava s ryžou:-)
cica2
je to výborné, robievam podobne:)) Chlapom pikantné a mne a malej bez chilli.....no, a kde sú šampiňóny, to ja zbožňujem a hlavne čerstvé, mňam!....krásne to máš aj naaranžované, šikuľka!!! :))
ancicka
Také som ešte nerobila,ale niekedy vyskúšam.kk
dogagador
hej, hej, sem s tym! huby s masom to je ono! a etse k tomu pikantne




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia