Čili zmes
Autor receptu: diabambulka
Výborný obed :-)))
4 porcie |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso su nakrájame na rezančeky dáme do misky. Pridáme 1 PL oleja, grilovacie korenie, 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty ( alebo prelisovaný strúčik cesnaku ) a necháme marinovať aspoň 1 hodinku.
Do hrnca si nalejeme 3 PL oleja, pridáme marinované mäsko, 1 čajovú lyžičku chilli omáčky ( alebo pokrájanú feferónku ), 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty ( alebo prelisovaný cesnak ), 3 PL lyžice paprikovej pasty a všetko spolu dobre premiešame a orestujeme.
Zalejeme vodou, osolíme a mäsko dusíme do mäkka. Potom pridáme lečo, precedené sterilizované šampiňóny a 2 PL kečupu. Ešte chvíľku povaríme a podávame.
- Tip :
Kto nemá rád pikantné, alebo má malé detičky výborné to je aj bez chilli.
Ak chcete mať rýchlo navarené stačí ak bravčové mäsko vymeníte za kuracie prsia.
Dobrú chuť :-)))