Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k Zobraziť celý popisVo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k rozdrobeniu tukových tkanív a pridáva rybiemu mäsu lahodnejšiu chuť...
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Prísady dáme do sklenenej misy. Prilievame pivo, až kým nezískame červenú kašovitú masu.
- 2
Pridáme mäso, ktoré chceme marinovať.
- 3
Dôkladne ho obalíme a necháme marinovať určený čas.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu