Tento recept vymyslela moja maminka,je rýchli a vynikajúci a hlavne ľúbia ho strašne moje deti.

4
porcie
30 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

400 g
2 ks
500 ml
1 ks
1 ks (strúčik)
1 ks
 troška
 troška
 troška
15 dkg




Postup

  1. 1

    Dáme uvariť cestoviny spariť brokolicu.Speníme cibuľku na jemno nakrájanú pridáme cestovinu a zalejeme smotanou,rozdrvíme cesnak a bambino.Necháme prejsť varom, postupne pridávame brokolicu rozdelenú na ružičky.Všetko spolu premiešame a vylejeme na vopred vymastení plech.Na koniec nasypeme strúhaný eidam a dáme zapiecť do trúby. Dobrú chuť:)

Diskusia k receptu

kakao
Hlavne, že je „rýchli“. To je jediná vec, kt. ja považujem za strašnú. :-) Rodinná kuchyňa sa neuráža za žiadnych okolností. Dosť dobre vo svojom okolí poznám ľudí, kt. si dávajú na halušky namiesto bryndze Karičku, sám by som sa tým nikdy neponúkol, ale milá @afataga , povedala by si im to priamo do očí? A keby si tvoja najlepšia kamarátka dala otrasnú sukňu, zahlásila by si: „Strašné čosi, toto ja nezvládnem, je to hnusné.“? Na 99% by vaše kamarátstvo skončilo. To len tá klávesnica s teba robí takú „superhrdinku“.
mesiar50
Jedlo sice vyzera jednoducho,ale citajuc suroviny pouzite v nom sa mi zapacilo.A okrem toho cestoviny mam rad v hocijakom prevedeni.Sikovna si.
mirop
slovenska klasika.... bez vegety a bambina ani ranu.... neviem co by Slovaci robili, keby to bambino zo dna na den prestali vyrabat :D
ewag
@mirop - máš niečo aj proti domácej vegete? Ja síce Bambino skoro nepoužívam, ale neviem čo je na ňom zlé, síce dá sa nahradiť kvalitnejším taveným syrom ale prečo?
paploska
recept ako taký zlý nie je, len tú vegetu a bamíno by som vyhodila. (iba žeby som chcela pomaly rozpúšťať kostičky svojich detí :-) ..no a v mojom prípade by som sa rozlúčila aj so smotanou....
1x hanak
112zuzulienka233
Po niektorým dakujem za podporu a pekné komenty potešili :) a ostatným ked sa vám nepáči nečítajte ja sa vám neprosím mne sa páči mojim deťom tiež po niektorým aj tu tak poprosím každý nech si uprace pred svojím :) či vegeta alebo bambíno či nie......šak je to trápne.....nikto nieje na to zvedavý aspoň ja isto nie!
1x kakao
dzana123
Afataga všetko je podla Vás strašne keď tam vidíte syrokrem ...Už to fakt nikoho nezaujíma vyzerá to super a určite to je chutné ! :)
lilo332
vyzerá to chutne, ani tie suroviny by mi nevadili, ale neviem či správne rozumiem receptu. dáme uvariť cestoviny a spariť brokolicu? orestujeme cibuľu a pridáme to ostatné? správne?
58317_1409052824 - profilový obrázok
sdb
sdb
Velmi jednoducho staci nahradit bambino struhanym syrom... akceptujte cudzie chute, inspiracia je to dobra, mne rozhodne recept doplni aj muskatovy orech, ktory sa k brokolici fantasticky hodi a dochuti. Nemam vegetu, takze pridam aj ine bylinky podla chuti.
vlastina48
Co je to bambino, u nás v Česku jsem neviděla, dá se to něčím nahradit ? Díky !!!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia