Čiernohorsky rezeň

peter64 - fotkapeter64, 10. marca 2011

pridávam ďalšie recepty z môjho archívu a tento mám od našej pani kuchárke z predchádzajúceho zamestnania

Suroviny

600-1000 g
1 dl
1 ks
40 g
60 g
100 g
40 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo stehna nakrájame rezne,okrajové blany narežeme,vyklepeme a posolíme.Vajce,múku,postrúhané surové zemiaky a soľ v mlieku dobre rozšľaháme na cestíčko a v ňom obaľujeme rezne.Obalené rezne vypražíme na rozpálenom tuku po obidvoch stranách.Hotový rezeň posypeme strúhaným údeným syrom.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
marcy, nemáš čo pokaziť. Ak máte doma radi zemiakové placky tak vám toto bude chutiť tiež. Je to sýte jedlo, ale dobré. Ja občas robievam mleté bravčové mäso vyprážané v zemiakovom ceste, tiež chutí dobre, skús !

Pridaj komentár k receptu: