Čiernohorsky rezeň

peter64 - fotkapeter64, 10. marca 2011

pridávam ďalšie recepty z môjho archívu a tento mám od našej pani kuchárke z predchádzajúceho zamestnania

Suroviny

600-1000 g
1 dl
1 ks
40 g
60 g
100 g
40 g




Postup

  1. 1

    Zo stehna nakrájame rezne,okrajové blany narežeme,vyklepeme a posolíme.Vajce,múku,postrúhané surové zemiaky a soľ v mlieku dobre rozšľaháme na cestíčko a v ňom obaľujeme rezne.Obalené rezne vypražíme na rozpálenom tuku po obidvoch stranách.Hotový rezeň posypeme strúhaným údeným syrom.

Diskusia k receptu

frona
Myslím, že je tam malá chybička v surovinách. Miesto údeného syra sa tam vlúdila slaninka..... :))))))
marcy
na ten rezeň som ešte nenabrala odvahu :(( vždy cúvnem,lebo sa bojím,že krásne mäsko zbabrem skrz obal
dobryhrncekvar
marcy, nemáš čo pokaziť. Ak máte doma radi zemiakové placky tak vám toto bude chutiť tiež. Je to sýte jedlo, ale dobré. Ja občas robievam mleté bravčové mäso vyprážané v zemiakovom ceste, tiež chutí dobre, skús !
dogagador
Uz som to robila podla tohto receptu aspon 5x a vzdy sa podaril, mnam!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia