Chudobná cesnačka

redakcia - fotkaredakcia, 29. januára 2010
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 strúčikov
1 ks
2 ks
2-3 PL
 trochu
1,5 l




Postup

  1. 1

    Na masť dáme speniť rozdrvené strúčiky cesnaku, potom prilejeme vodu a varíme. Postupne do hrnca pridáme na kocky nakrájané olúpané zemiaky, soľ i korenie, drvenú rascu a petržlenovú vňať. Majorán pridávame až do hotovej cesnačky.

  2. 2

    V malom hrnci necháme na oleji opražiť múku do svetlohneda a tiež ju pridáme do polievky.

  3. 3

    Všetko poriadne uvaríme a pred dovarením do cesnačky rozklepneme a rozmiešame vajíčko.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia