Foto: rybarkuchar
Snáď každý pozná jednu z najednoduchších rýchloviek: „chlieb vo vajci“. Ponúkam drobnú inováciu. Bolo mi ľúto kúsku naložených morčacích pŕs, ktoré sa ani neviem Zobraziť celý popisSnáď každý pozná jednu z najednoduchších rýchloviek: „chlieb vo vajci“. Ponúkam drobnú inováciu. Bolo mi ľúto kúsku naložených morčacích pŕs, ktoré sa ani neviem prečo zvýšili. Zároveň som dostal chuť na chlieb vo vajci. Tak prečo to nespojiť? Tu je výsledok.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Potrebujeme morčacie prsia, určite by bodovali aj kuracie, syr, cibuľu, vajce a čili papričky.
-
2
Speníme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno posekané mäso a čili papričky. Posolíme, pokoreníme, pridáme karí, ak treba trochu podlejeme (vodou, mliekom, vývarom ... – to je na vás) a za 10 minút je hotovo.
-
3
Pridáme syr – ja používam na tento účel väčšinou Lučinu.
-
4
Keď sa sysr rozpustí, všetko rozmixujeme na hladkú kašu, pridáme dve vajcia a znovu mixujeme.
-
5
V kaši obalíme krajce chleba.
-
6
Opražíme na masti a môžeme podávať.
Diskusia k receptu