Cestoviny šunkovo syrovo kuracie

angelina691 - bez fotkyangelina691, 15. januára 2013

Recept ma naučila Mamina mojho bývaleho priatela,kedže bola skvelá kuchárka čo to som od nej obkukala,samozrejme že len také jednoduchšie a toto je ozaj Zobraziť celý popisRecept ma naučila Mamina mojho bývaleho priatela,kedže bola skvelá kuchárka čo to som od nej obkukala,samozrejme že len také jednoduchšie a toto je ozaj rýchlovka :D

5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 bal.
2 krab. môže byť aj v črievku
3 dl alebo smotana
1 ČL
20 dkg




Postup

  1. 1

    Dáme zovrieť vodu a uvaríme cestoviny...Kuracie prsia si nakrájame na kocky dáme trochu grilovacie korenia,a opražíme na masle do mäkka..

  2. 2

    V druhom hrnci na masle opražíme šunku,nie moc aby sa nescvrkla prilejeme mlieko (alebo smotanu a necháme chvílu povariť,potom pridáme trojuholníčky syru a za stáleho miešania necháme roztopiť..pridáme sol a vegetu podla chuti :)) Omáčka na cestoviny je hotová...

  3. 3

    Ja tie kuracie prsia mám zvlášt,nedávam ich spolu aj ked by mali možno lepšiu syrovu chuť,len nie každý u nás kura lúbi,tak takto to je jednoduchšie než sa v tom preberať :))

Diskusia k receptu

evanaaa
Môže to byť fajn, len šunku by som nekúpila nakrájanú, ale kúsok vcelku, lebo potom sú tie fliačky ako z papiera. Ale celkom dobré papanie.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia