Foto: mikulas33
Tento recept je výplodom mojej dnešnej improvizácie. Je to veľmi jednoduché a chutné jedlo a môžme na to minúť zvyšky zeleniny čo nám stoja Zobraziť celý popisTento recept je výplodom mojej dnešnej improvizácie. Je to veľmi jednoduché a chutné jedlo a môžme na to minúť zvyšky zeleniny čo nám stoja v chladničke. Pridávam ho sem ako inšpiráciu na rýchly obed alebo večeru. Cestoviny samozrejme môžme pripraviť aj v rúre.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
mrkvu si ošúpeme a nakrájame na kolieska a karfiol si rozdelíme na menšie časti (kto má ako rád ) do hrnca si dáme parič na knedľu a paríme kým nám mrkva a karfiol nezmäkne (môžme aj predvariť vo vode ) dáme variť cestoviny podľa návodu, ja som našiel nejaké v tvare listu
- 2
cibuľu si nakrájame na drobno a osmažíme na oleji do sklovita pridáme zeleninu a chvíľu smažíme potom plameň vypneme a pridáme cestoviny a na strúhaný syr a premiešame, kyslú smotanu si zmiešame s dvoma vajciami a okoreníme a osolíme
- 3
remosku si vymažeme olejom a vysypeme strúhankou dáme do nej cestoviny a polejeme zmesou kyslej smotany a vajíčok ak sa nám zmes nechce vsiaknuť do cestovín popicháme opačným koncom varechy remosku zavrieme a pečieme cca 45 min do zlatova môžme podávať so šalátom
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu