Vyskúšala som tento recept a všetkým chutil, čo som niekedy špenát vôbec nemusela...
4-6
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny/rôzne, kto má aké rád/ uvaríme podľa návodu.
- 2
Na oleji/masle/ speníme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme pokrájaný špenát/môže byť aj pretlak, ale listy vyzerajú lepšie/, ochutíme soľou, ml. korením, bazalkou alebo oreganom a vegetou a dusíme asi 5 minút.
- 3
Pridáme smotanu a povaríme, aby sa zmes trochu zahustila a vylejeme do cestovín. Ešte prípadne dochutíme a dobrú chuť. Môžeme pridať aj 1 syr v črievku/tamino s plesňovou chuťou/.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu