Cestoviny s rukolou a cherry paradajkami
	        Autor receptu: dora 	         
	        
	        Postup- Cibuľku, cesnak nakrájame nadrobno, pridáme feferónky a opražíme. Pridáme na polovičky nakrájané paradajky a rucolu. 
 - Rucolu a paradajky je možné trošku opražiť na panvici, ale vtedy rucola stráca svoju výnimočnú a charakteristickú chuť. Taktiež sú cestoviny chutné ak ich tieto dve suroviny pridáme nakoniec nasurovo. Ja osobne uprednostňujem kombináciu opražené paradajky / surová rucola.
 - Cestoviny uvaríme al dente a pridáme na panvicu k ostatným surovinám, chvíľku necháme na plameni, aby sa odparila zvyšná voda. Posypeme parmezánom a podávame. 
 - Tip: Cestoviny by sa nemali na konci zohrievať dlho, ak to preženieme a príliš nám zoschnú a stratia šťavu, polejeme ich trochou olivového oleja.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |