Cestoviny s nivovou omáčkou a kuracinou fotorecept
Tento recept som si vymyslela sama. Máme radi cestovinu, aj nivu a samozrejme aj mäso. Ale mäso nemusíme vôbec použiť, alebo miesto mäsa dáme syr TOFU. Jedlo je výborné aj za studena.
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
500 g (alebo morčacie) |
|
podľa chuti |
|
150 - 200 g |
|
5 - 10 ks |
|
250 ml |
|
1 ks |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
... šampiňony si podusíme na troške oleja
-
2
... mäso podusíme na cibuľke a troške oleja
-
3
... keď je mäso skoro mäkké pridáme Nivu
-
4
... keď sa Niva roztopí, pridáme mrazenú zeleninu
-
5
... keď sa zelenina prehreje pridáme podusené šampiňóny
-
6
... premiešame, zalejeme šľahačkou
-
7
... ešte chvíľu povaríme
-
8
... cestovinu si uvaríme
-
9
... a zmiešame spolu s omačkou
-
10
a a papaníčko máme hotové
Diskusia k receptu
Jeden komentár