Foto: johaneska
Kombinácia týchto chutí je u nás veľmi obľúbená :)
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny si uvaríme vo vriacej vode. Jogurt zmiešame s olejom, nasekanym kôprom, stipkou soli a citrónovou šťavou.
- 2
Lososa pokvapkáme citrónovou šťavou, osolime, okorenime a nakrájame na malé kocky. Cesnak si nakrájame na plátky a orestujeme na masle ghee, pridame lososa a restujeme cca 3 minúty.
- 3
Cestoviny zmiešame s jogurtom, dame na tanier, posypeme lososom a troškou kôpru. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu