Foto: eraserhead
2
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cviklu očistíme a nakrájame na hranolčeky, dáme marinovať na 1 hodinu do štavy z 1 citróna a pomaranča. Uvaríme cestovinu podľa návodu na balení, opláchneme studenou vodou a pridáme olej, daľej pridáme dužinu z polovice pomaranča, rukolu, rajčinky a stečenú cviklu jemne solíme a koreníme práve zomletým korením. Hojne pokropíme štavou zo zvyšného pomaranča.
- 2
Poznámka: marináda z citróna cviklu "uvarí" a možno aj ľudia ktorým cvikla nechutí a vadí im tá typická zemitá chuť si na takto pripravenej zelenine pochutí.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Napokon som ju postrúhal na hrubom strúhadle .Teraz je super a ešte som to vylepšil s postrúhaným zázvorom.