Je tu mnoho receptov na cestovinové šaláty... predsa len, pridávam aj ten môj obľúbený resp. ako mi ho maminka robievala:)
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g |
|
1/2 fľašky |
|
25 - 30 dkg |
|
1 veľká konzerva |
|
polovica šalátu |
|
2 ks |
|
2 - 3 ks |
|
1/2 ks |
|
podla potreby |
|
podla potreby |
|
Postup
-
1
Najprv si pokrájame nasledovne suroviny na male kocky: paradajky, polovicu z uhorky, šunky ( moze byt aj kuracia, morcacia...kazdy aku ma rad:)), 2 ks mozarelly, šalát
- 2
uvaríme si medzičasom cestoviny podla návodu. ( mozete pouzit aj ine cestoviny, ja si casto robievam aj z ryzovych cestovin - je to o nieco zdravsia varianta)
- 3
Cestoviny scedime hodime do misy k pokrajanym surovinam, pridame tatarsku ( alebo biely jogurt) a podla chuti cierne korenie a sol.
- 4
Vsetko spolu dobre zamiesat a nechat v chladnicke trochu cca. 30 minut vychladnut - a hotovo - mozete papat samostatne alebo ako prilohu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu