Recept mám rada, lebo je vhodný na rýchlu večeru, je nenáročný na čas a prípravu.
3-4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme cestoviny. Vhodnejšie sú väčšie cestoviny - vrtuľky, mašličky, kolienka a pod. Dáme schladiť do studenej vody. Kým sa varia cestoviny, nakrájame paradajky, papriku a uhorky na menšie kúsky, premiešame s tuniakom z konzervy. Vychladené cestoviny pridáme k zelenine s tuniakom a pridáme jogurt, alebo tatárku, prípadne oboje.. Ak potrebujeme dosoliť a okoreniť, nech sa páči - ja to nerobievam, výborne to celé ochutí tuniak z konzervy. Pri servírovaní ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou príp. rezom paradajky. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu