Cestovinový šalát s mozzarellou, čučoriedkami a ríbezľami
Jakub Reimitz
šéfkuchár reštaurácie Malecón v Bratislave, 1. júla 2011
šéfkuchár reštaurácie Malecón v Bratislave, 1. júla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, vyberieme na tanier, preolejujeme a necháme vychladnúť. Osolíme, okoreníme, pridáme mätu nakrájanú na rezančeky a blanšírovaný a na menšie kúsky nakrájaný hrášok.
- 2
Cestovinový šalát dáme na tanier a pridáme na menšie kúsky nakrájanú mozzarellu. Ozdobíme lesným ovocím a vetvičkou mäty.
- 3
Náš tip: Čučoriedky sú bohaté na karotén, ktorý chráni telo pred voľnými radikálmi. Sú veľmi vhodným ovocím aj pre diabetikov, lebo mierne znižujú hladinu cukru v krvi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu