Cestovinový šalát s mozarellou a tuniakom

salinka - fotkasalinka, 3. júla 2012
Cestovinový šalát s mozarellou a tuniakom
Foto: salinka

Tento ľahký obed zvoľte v prípade, že členovia vašej rodiny odmietajú v týchto horúčavách akékoľvek jedlo. Určite si pochutia :-)

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 gr
1 ks
1 ks
6 ks
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Paradajky a mozzarelu nakrájame na malé kocky. Pridáme tuniaka, kukuricu, soľ a vychladnuté cestoviny. Jemne premiešame a podľa chuti posypeme nakrájanou bazalkou. Podávame vychladený. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

celeblith
keby mi take niekto spravil veru by som neodmietla, tuniak u mna v poslednej dobe ide :)...ja by som si tam supla este nejaky zeleny salat a trosku cibule :)
salinka
Dakujem pekne za komentariky. @celeblith , tento recept je velmi variabilny, moze sa tam primiesat cokolvek, co vam chuti.
baya94
čo je v tom tuniakovy z lidla ? paradajky a fazuľa ? lebo v lidli nenakupujem tak tam nepobežím kvôli jednej konzerve, ale vyzerá to skvelo :)
salinka
@baya94 presne si uz to zlozenie nepamatam, ale mozes pozit cervenu fazulu, kukuricu a co ta este napadne. Dolezita je ta kombinacia mozarela, paradajky a tuniak:-)
nelly
hmmmm mnam, blizi sa cas, kedy si budem robit tento salatik aspon raz do tyzdna :)
salinka
@nelinka , tesi ma. Ked s odstupom casu pozeram na uvodne foto, musim podotknut, ze ten salat chuti ovela lepsie, ako tu vyzera ;-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia