Celkom obyčajné rezne s príchuťou cesnaku lahodnej vône a chuti. Fotografia nie je nutná, lebo na pohľad vyzerajú ako klasický rezeň, ktorý určite každý Zobraziť celý popisCelkom obyčajné rezne s príchuťou cesnaku lahodnej vône a chuti. Fotografia nie je nutná, lebo na pohľad vyzerajú ako klasický rezeň, ktorý určite každý z Vás už na obrázku videl :-) ak raz vymyslia voňavý internet tak potom samozrejme čuchoobrázok pridám !
porcie
príprava
Postup
-
1
Druh mäsa, ktoré budeme vyprážať záleží na výbere kuchára ja som vyskúšala bravčové karé, krkovičku, kuracie a morčacie prsia, ale kľudne to môže byť aj čerstvá ryba. Mäso nakrájame na plátky, ale nenaklepávame môžeme ho trošku "poťapkať" hranou noža, aby sa narušil sval. Do nádoby s vrchnákom /môže byť klasická umelohmotná dóza na potraviny/ nalejeme deň pred vyprážením mlieko a pretlačíme cesnak podľa chuti ja som už raz dala pol hlávky a nič sa nestalo, lebo mäso si "zoberie" koľko potrebuje. Do mlieka vložíme nakrájané rezne a odložíme odpočívať do ladničky. Najlepšie je večer a vyprážať na druhý deň na obed.
- 2
Rezne pred vyprážaním osušíme, osolíme a obalíme v klasickom trojobale, kde môžeme pridať sezamové semiačka, mleté orechy, ale tiež nemusíme. Rezne vypražíme a podávame s ľubovoľnou prílohou a šalátom. Rezne sú veľmi chutné s jemnou cesnakovou arómou.
- 3
Dobrú chuť všetkým milovníkom šniclov !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu