Veeeľmi pekný úvod, cesnak mám rada, nechutí mi len v kysnutých pečených cestách, tam má pre mňa nepríjemnú chuť.
Syrovo cesnakovú nátierku robievam zo strúhaného syra, ochutenej majonézy a cesnaku. Je výborná, ale nebezpečná. Hoci je už človek najedený, nedokáže prestať jesť. Iste to tak bude aj s tou tvojou, chuťove sa asi budú podobať.
Nepísala som, že je nebezpečná? Vŕtala mi v hlave odkedy som ju tu zbadala a skončilo to tak, že som ju išla spraviť. Výborná, už mám v sebe dva krajce chleba, no bolo mi to treba!?
Cesnakovu natierku robi snad kazda kucharka, ja tiez. Cesnak, pre jeho protizapalove a ine hodnoty pouzivam casto, vo vsetkom , ale najviac ho zjem suroveho do mojho kazdo-vecerneho salatu, ked viem, ze nikam nepojdem a nikto k nam nepride. Zasadne nejem nic cesnakove ked mam ist niekam. Tak na ZDRAVIE s cesnakom!!!
presne takto robím aj ja, pre bežné použitie, ked čakám návštevu a na očká, tak robím z tvrdého syra, tatarskej,ale aj tavený syr pridám,orech na vrch, je to žranica, darmo a zdravá
bez cesnaku si neviem predstaviť život. robievam aj nátierku z uvarenej fazule, olivového oleja, rozdrveného (nastrúhaného, prelisovaného) cesnaku a niekedy dávam aj najemno nakrájanú (nastrúhanú) cibuľu. samozrejme aj soľ. v sezóne aj ďalšie ingrediencie. :-)
Syrovo cesnakovú nátierku robievam zo strúhaného syra, ochutenej majonézy a cesnaku. Je výborná, ale nebezpečná. Hoci je už človek najedený, nedokáže prestať jesť. Iste to tak bude aj s tou tvojou, chuťove sa asi budú podobať.
Nátierok nikdy nie je dosť.