Urobíme si palacinkové cesto hustejšie, ako na klasické palacinky.Ked´Vám ostávajú v špajze čerešne,vykôskujte ich a ponaťahujte na špajle pribl. na 10 cm a po Zobraziť celý popisUrobíme si palacinkové cesto hustejšie, ako na klasické palacinky.Ked´Vám ostávajú v špajze čerešne,vykôskujte ich a ponaťahujte na špajle pribl. na 10 cm a po každej strane nechajte na chytenie do rúk a otočíme ich v hl.múke a potom v palacinkovom cestíčku a vyprážame na oleji.vypražené stiahneme z drievka a pocukrujeme ich,na pohľad vyzerajú ako huseničky ale chutia perfektne.Ospravedlňujem sa fotky neviem zatial sem dať,ale sa to naučím.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zo surovín urobíme cectíčko.
- 2
Vykôstkujeme čerešne a ponavliekame ich na drievka,tak aby sa dali chytiť do oboch rúk a otočiť najskôr v múke a potom v cestíčku a vyprážame v oleji.Vypražené husenice pocukrujeme práškovým cukrom podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu