Celozrnné špenátové cestoviny

magdalenocka17 - bez fotkymagdalenocka17, 26. marca 2014

Najlepšie sú celozrnné cestoviny z DM Alnatura Vollkorn Farfalle, a mrazený špenát Bonduelle. Je to super zdravý recept, aj bez smotany a omáčok je výborný ! Najlepší je čerstvý, ale je chutný aj na druhý deň.

2
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

250 g
200 g
100 g
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Uvaríme cestoviny, pokiaľ sa varia na panvici si mierne osmažíme cibuľku do zlatista na olivovom oleji. Pridáme mrazený špenát a kukuricu, podlejeme trochu vodou a necháme chvíľu podusiť. Zatial si nastrúhame syr. Pridáme nivu, strúhaný syr a pretlačený strúčik cesnaku. Miešame až kým sa syr celý neroztopí. Potom zmiešame s cestovinami.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: