Cannelloni plnené špenátom, kuracím mäsom a fetou
Foto: bandes
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
30-40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Na panvici si pripravíme špenát ku ktorému pridáme 4 strúčiky cesnaku, trošku soli, korenia a polovičku smotany na varenie. Podusíme a odstavíme.
- 2
Kuracie prsia nakrájané na drobné pásiky, okoreníme zmesou gyros, pridáme lyžicu olivového oleja a osmažíme na panivici.
- 3
Neuvarené cannelloni plníme špenátom, kuracím mäsom a fetou a postupne ukladáme vedľa seba do misy na pečenie. Na záver posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme zbytkom smotany, kde sme si vymiešali 1 vajíčko s troškou soli, korenia a muškátového orechu.
- 4
Pečieme 30 až 40 minút na 200 stupňov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu