Cannelloni plnené špenátom, kuracím mäsom a fetou

bandes - fotkabandes, 4. januára 2014
Cannelloni plnené špenátom, kuracím mäsom a fetou
Foto: bandes
4
porcie
60 minút
príprava
30-40 minút
na 200 °C

Suroviny

250 g
800 g
300 g
250 g
200 ml
50 g
1 ks
4 strúčiky
1 PL




Postup

  1. 1

    Na panvici si pripravíme špenát ku ktorému pridáme 4 strúčiky cesnaku, trošku soli, korenia a polovičku smotany na varenie. Podusíme a odstavíme.

  2. 2

    Kuracie prsia nakrájané na drobné pásiky, okoreníme zmesou gyros, pridáme lyžicu olivového oleja a osmažíme na panivici.

  3. 3

    Neuvarené cannelloni plníme špenátom, kuracím mäsom a fetou a postupne ukladáme vedľa seba do misy na pečenie. Na záver posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme zbytkom smotany, kde sme si vymiešali 1 vajíčko s troškou soli, korenia a muškátového orechu.

  4. 4

    Pečieme 30 až 40 minút na 200 stupňov.

    Cannelloni plnené špenátom, kuracím mäsom a fetou - obrázok 4

Diskusia k receptu

sashan
Naozaj stačí tak málo smotany na zapekanie,aby cannelloni zmakli?
bandes
stačí, tá plnka nie je suchá, takže zmäknú :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia