Tak tento recept je úplne náhodne vymyslený v jednu nedeľu vo francúzsku.
5
porcií
porcií
5-8 minút
príprava
príprava
10-40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Cibuľku necháme pekne do zlatista orestovať na oleji.
- 2
 Mäsko nakrájame na kocôčky a zosobášime ho s cibuľkou.
- 3
 Okoreníme a necháme dusiť. Keď je mäsko pekne jedlé,vložíme ho do rúry nech si užije troška tepla tak asi 180°.
- 4
 Medzi tým ušpiníme aj panvicu,na ktorej zmeníme tepelný stav už v surovinách spomenutej klobáske.
- 5
 Mäsíčko z rúry vyberieme,dodáme k nemu klobásku,kepuč a sauce algerienne.
- 6
 Ja som to konzumoval so zemiakovou kašou,zo zemiakov.
- 7
 Prajem krásne zážitky vaším chuťovím pohárikom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


b) ... so zemiakovou kašou zo zemiakov. ja by som si to dala so zemiakovou kašou z ryže. nech je to dokonalé.
c) recept - mäso na šťave obohatené klobásou. dobré, prečo nie?