Tak tento recept je úplne náhodne vymyslený v jednu nedeľu vo francúzsku.
5
porcií
porcií
5-8 minút
príprava
príprava
10-40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Cibuľku necháme pekne do zlatista orestovať na oleji.
- 2
Mäsko nakrájame na kocôčky a zosobášime ho s cibuľkou.
- 3
Okoreníme a necháme dusiť. Keď je mäsko pekne jedlé,vložíme ho do rúry nech si užije troška tepla tak asi 180°.
- 4
Medzi tým ušpiníme aj panvicu,na ktorej zmeníme tepelný stav už v surovinách spomenutej klobáske.
- 5
Mäsíčko z rúry vyberieme,dodáme k nemu klobásku,kepuč a sauce algerienne.
- 6
Ja som to konzumoval so zemiakovou kašou,zo zemiakov.
- 7
Prajem krásne zážitky vaším chuťovím pohárikom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
b) ... so zemiakovou kašou zo zemiakov. ja by som si to dala so zemiakovou kašou z ryže. nech je to dokonalé.
c) recept - mäso na šťave obohatené klobásou. dobré, prečo nie?