čakaT kiduR
	        Autor receptu: vietorik
	         
	        
	        Tak tento recept je úplne náhodne vymyslený v jednu nedeľu vo francúzsku.
| 		  
				  	  
				  	5 porcií  | 
				  	  
				  	5-8 minút príprava  | 
				  	  
				  	10-40 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Cibuľku necháme pekne do zlatista orestovať na oleji.
 - Mäsko nakrájame na kocôčky a zosobášime ho s cibuľkou.
 - Okoreníme a necháme dusiť. Keď je mäsko pekne jedlé,vložíme ho do rúry nech si užije troška tepla tak asi 180°.
 - Medzi tým ušpiníme aj panvicu,na ktorej zmeníme tepelný stav už v surovinách spomenutej klobáske.
 - Mäsíčko z rúry vyberieme,dodáme k nemu klobásku,kepuč a sauce algerienne.
 - Ja som to konzumoval so zemiakovou kašou,zo zemiakov.
 - Prajem krásne zážitky vaším chuťovím pohárikom.