čakaT kiduR

Autor receptu: vietorik

Tak tento recept je úplne náhodne vymyslený v jednu nedeľu vo francúzsku.

5
porcií
5-8 minút
príprava
10-40 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Cibuľku necháme pekne do zlatista orestovať na oleji.
  2. Mäsko nakrájame na kocôčky a zosobášime ho s cibuľkou.
  3. Okoreníme a necháme dusiť. Keď je mäsko pekne jedlé,vložíme ho do rúry nech si užije troška tepla tak asi 180°.
  4. Medzi tým ušpiníme aj panvicu,na ktorej zmeníme tepelný stav už v surovinách spomenutej klobáske.
  5. Mäsíčko z rúry vyberieme,dodáme k nemu klobásku,kepuč a sauce algerienne.
  6. Ja som to konzumoval so zemiakovou kašou,zo zemiakov.
  7. Prajem krásne zážitky vaším chuťovím pohárikom.