čakaT kiduR
Autor receptu: vietorik
Tak tento recept je úplne náhodne vymyslený v jednu nedeľu vo francúzsku.
5 porcií |
5-8 minút príprava |
10-40 minút na 180 °C |
Postup
- Cibuľku necháme pekne do zlatista orestovať na oleji.
- Mäsko nakrájame na kocôčky a zosobášime ho s cibuľkou.
- Okoreníme a necháme dusiť. Keď je mäsko pekne jedlé,vložíme ho do rúry nech si užije troška tepla tak asi 180°.
- Medzi tým ušpiníme aj panvicu,na ktorej zmeníme tepelný stav už v surovinách spomenutej klobáske.
- Mäsíčko z rúry vyberieme,dodáme k nemu klobásku,kepuč a sauce algerienne.
- Ja som to konzumoval so zemiakovou kašou,zo zemiakov.
- Prajem krásne zážitky vaším chuťovím pohárikom.