Nepečený burizónový dezert
Nepečený burizónový dezert

Burizónové hniezda

Edita Kozelnická
cukrárka hotela Hviezda*** v Dudinciach, 11. apríla 2017
Burizónové hniezda
Foto: Pravda - Robert Hüttner
50 minút
príprava

Suroviny

150 g
175 g
50 g
4 PL
7 kvapiek
 farebný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vo vodnom kúpeli rozpustíme maslo a marshmallow, potom pridáme burizóny, zmiešame a zmes necháme vychladnúť. Hmotu vyformujeme pomocou silikónových formičiek do tvaru hniezd.

  2. 2

    Do strúhaného kokosu pridáme 7 kvapiek zeleného potravinárskeho farbiva a zmiešame. Z farebného marcipánu vytvarujeme malé vajíčka a necháme ich stuhnúť.

  3. 3

    Zafarbený kokos nasypeme do hniezda a vložíme doň marcipánové vajíčka.

Diskusia k receptu