Foto: dada777
Môj obľúbený bulgur v inej úprave. Jedlo hotové bez dlhej prípravy, chutné a zdravé. Kombinácia kuracieho mäsa so špenátom je v tomto jedle zárukou Zobraziť celý popisMôj obľúbený bulgur v inej úprave. Jedlo hotové bez dlhej prípravy, chutné a zdravé. Kombinácia kuracieho mäsa so špenátom je v tomto jedle zárukou výbornej chuti. Recept je vhodný aj pre bezmliečnu diétu.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Objem hrnčeka = 200 ml
Do vriacej vody dáme bulgur a varíme 15 minút.- 2
Na troche oleja chvíľku podusíme na menšie kocky nakrájané kuracie prsia, pridáme soľ a po chvíli natenko narezaný špenát bez stoniek s prelisovaným cesnakom.
- 3
Všetko premiešame, ešte chvíľu podusíme a pridáme k uvarenému bulguru, dochutíme soľou a môžeme podávať. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu