Bulgur so špenátom a mäsom
Autor receptu: dada777
Môj obľúbený bulgur v inej úprave. Jedlo hotové bez dlhej prípravy, chutné a zdravé. Kombinácia kuracieho mäsa so špenátom je v tomto jedle zárukou výbornej chuti. Recept je vhodný aj pre bezmliečnu diétu.
3 porcie |
15 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Objem hrnčeka = 200 ml
Do vriacej vody dáme bulgur a varíme 15 minút. - Na troche oleja chvíľku podusíme na menšie kocky nakrájané kuracie prsia, pridáme soľ a po chvíli natenko narezaný špenát bez stoniek s prelisovaným cesnakom.
- Všetko premiešame, ešte chvíľu podusíme a pridáme k uvarenému bulguru, dochutíme soľou a môžeme podávať.
Dobrú chuť!