Bulgur so špenátom a mäsom

Autor receptu: dada777

Môj obľúbený bulgur v inej úprave. Jedlo hotové bez dlhej prípravy, chutné a zdravé. Kombinácia kuracieho mäsa so špenátom je v tomto jedle zárukou výbornej chuti. Recept je vhodný aj pre bezmliečnu diétu.

3
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Objem hrnčeka = 200 ml
    Do vriacej vody dáme bulgur a varíme 15 minút.
  2. Na troche oleja chvíľku podusíme na menšie kocky nakrájané kuracie prsia, pridáme soľ a po chvíli natenko narezaný špenát bez stoniek s prelisovaným cesnakom.
  3. Všetko premiešame, ešte chvíľu podusíme a pridáme k uvarenému bulguru, dochutíme soľou a môžeme podávať. Dobrú chuť!