Foto: ancicka
Prečo buchta?Lebo som tento koláč piekla s polotovaru na buchty. Bola som zvedavá aké cesto má chuť.Na moje prekvapenie má veľmi dobrú chuť a Zobraziť celý popisPrečo buchta?Lebo som tento koláč piekla s polotovaru na buchty. Bola som zvedavá aké cesto má chuť.Na moje prekvapenie má veľmi dobrú chuť a ja som si ho vylepšila ešte žltkom. Takto koláč som robila prvý raz.
porcií
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
vypracujeme cesto podľa návodu,Ja som ešte pridala žltky.
-
3
Cesto som poriadne vypracovala a nechala vykysnuť.
-
4
Ked cesto vykyslo,vyvaľala som...
-
5
a vyvaľkala vo veľkosti plechu.Položila som ho na vymastený plech,
-
6
pripravila som si tvaroh,pridala pr.cukor,vanilku vajce a zlatý klas.Premiešala som a dala na cesto.
-
7
Na tvaroh som ešte poukladala vykôstkované čerešne a dala piecť do vyhriatej rúry.
-
8
Upečený pocukrujeme.
Diskusia k receptu