Buchta s tvarohom a s čerešňami (fotorecept)
Autor receptu: ancicka
Prečo buchta?Lebo som tento koláč piekla s polotovaru na buchty. Bola som zvedavá aké cesto má chuť.Na moje prekvapenie má veľmi dobrú chuť a ja som si ho vylepšila ešte žltkom. Takto koláč som robila prvý raz.
20 porcií |
45 minút príprava |
25 minút na 170 °C |
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- vypracujeme cesto podľa návodu,Ja som ešte pridala žltky.
- Cesto som poriadne vypracovala a nechala vykysnuť.
- Ked cesto vykyslo,vyvaľala som...
- a vyvaľkala vo veľkosti plechu.Položila som ho na vymastený plech,
- pripravila som si tvaroh,pridala pr.cukor,vanilku vajce a zlatý klas.Premiešala som a dala na cesto.
- Na tvaroh som ešte poukladala vykôstkované čerešne a dala piecť do vyhriatej rúry.
- Upečený pocukrujeme.