Buchta s tvarohom a s čerešňami (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Prečo buchta?Lebo som tento koláč piekla s polotovaru na buchty. Bola som zvedavá aké cesto má chuť.Na moje prekvapenie má veľmi dobrú chuť a ja som si ho vylepšila ešte žltkom. Takto koláč som robila prvý raz.

20
porcií
45 minút
príprava
25 minút
na 170 °C

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. vypracujeme cesto podľa návodu,Ja som ešte pridala žltky.
  3. Cesto som poriadne vypracovala a nechala vykysnuť.
  4. Ked cesto vykyslo,vyvaľala som...
  5. a vyvaľkala vo veľkosti plechu.Položila som ho na vymastený plech,
  6. pripravila som si tvaroh,pridala pr.cukor,vanilku vajce a zlatý klas.Premiešala som a dala na cesto.
  7. Na tvaroh som ešte poukladala vykôstkované čerešne a dala piecť do vyhriatej rúry.
  8. Upečený pocukrujeme.