Foto: diabambulka
4-6
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame slaninku, a opražíme. Opraženú slaninku vyberieme a zatiaľ odložíme. Na výpeku zo slaninky osmažíme nakrájanu cibuľu, poprášime troškou mletej papriky a zalejeme vriacou vodou. Vložíme ošúpané a na kocky nakrájané zemiaky, troška osolíme, pretože brynza je slaná tak radšej menej a varíme 15 minút, potom pridáme cestovinku a uvaríme ju. Keď je cestovina uvarená pridáme bryndzu, ktorú namrvíme do polievky. Ešte chvíľku povaríme a môžeme podávať. Nalejeme do tanierov pridáme slaninku a nakrájanú pažítku.
- 2
Táto polievočka je veľmi rýchla a dobrá je aj varianta bez cestoviny , len so zemiačkami. To už nechám na vás. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je fakt super!!!