Bryndzová nátierka

koitina - fotkakoitina, 17. marca 2013
Bryndzová nátierka
Foto: koitina

Túto nátierku máme doma veľmi radi, je rýchla chutná a samozrejme zdravá.

3
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

150 g
50 g
1/2 ČL
2-3 ks
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bryndzu rozmiešame so zmäknutým maslom, ochutíme paprikou a rascou.

  2. 2

    Kto chce môže do pripravenej bryndze primiešať nadrobno nakrájanú cibuľku, no ja ju dávam radšej osobitne do mištičky a kto chce ten si ju dá.

  3. 3

    Nátierku môžeme zjemniť lyžicou kyslej smotany. Klasickú nátierku spestrí aj nadrobno nakrajaná zelená alebo červená paprika.

Diskusia k receptu

manya
vyskúšam, so smotanou som ešte nerobila, bude jemnejšia
prhlavka
nes robíme na raňajky, nič zlé do nej nejde, bude určite mňamková, díky za recpt
bublina2
Tento recept zajtra určite vyskúšam. Z manželom si pochutíme.