Foto: monnikka
Výborné a nenáročné na prípravu - inšpirácia z televíznej relácie, mierne som si recept upravila, tam to robili ako tortu, všetci si pochvaľovali a Zobraziť celý popisVýborné a nenáročné na prípravu - inšpirácia z televíznej relácie, mierne som si recept upravila, tam to robili ako tortu, všetci si pochvaľovali a mali pravdu, je to lahodný osviežujúci zákusok.
Postup
-
1
Vymiešame žĺtky s cukrom, striedavo pridávame olej a perlivú vodu/ak nemáte postačí aj voda z vodovodu/,potom pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom a nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov. Vylejeme na plech, pečieme na 180 stupňov.
- 2
Plnka: Pudingový prášok rozmiešame v kompóte / ja som mala tri 180 g poháriky/ a uvaríme za stáleho miešania hustú kašu, keď vychladne primiešame kyslé smotany zmiešané s van. cukrom, nakoniec zľahka metličkou vmiešame vyšľahané šľahačkové smotany so stužovačom. Zmes natrieme na vychladnutý korpus, necháme stuhnúť. Pred podávaním môžme ozdobiť šľahačkou alebo pofŕkať topingom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu