Foto: mlsalka
Bez varenia, bez prášku :-) fotená je pracovná verzia, tak snáď sa nikto nebude pohoršovať nad vzhľadom. Dobrú chuť.
porcie
príprava
Postup
-
1
Broskyne (alebo iné ovocie) očistíme. Dva hrnčeky sú asi 4 kusy broskýň. Dávala som aj so šupou, ale bude lepšie, ak ošúpete. Puding bude potom krajší. Očistené broskyne nakrájame na kocky a pomixujeme s kokosovým mliekom, hotovou želatínou a medom. Tekutina by mala byť úplne hladká. Nakoniec pridáme kokosový olej a znova premixujeme. Dáme do pohárov a do chladničky. Po stuhnutí ozdobíme a môžeme podávať.
- 2
Z dávky vyjdú cca 3 poháre pudingu (3x 2dcl). Kto nemá kokosový olej môže dať avokádo, ale to nemám rada, tak neručím za výsledok.
- 3
Poznámka k želatíne: Použila som 20g želatínu Dr.Oetker.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu