Broskyňový puding bez varenia
Autor receptu: mlsalka
Bez varenia, bez prášku :-) fotená je pracovná verzia, tak snáď sa nikto nebude pohoršovať nad vzhľadom. Dobrú chuť.
Postup
- Broskyne (alebo iné ovocie) očistíme. Dva hrnčeky sú asi 4 kusy broskýň. Dávala som aj so šupou, ale bude lepšie, ak ošúpete. Puding bude potom krajší. Očistené broskyne nakrájame na kocky a pomixujeme s kokosovým mliekom, hotovou želatínou a medom. Tekutina by mala byť úplne hladká. Nakoniec pridáme kokosový olej a znova premixujeme. Dáme do pohárov a do chladničky. Po stuhnutí ozdobíme a môžeme podávať.
- Z dávky vyjdú cca 3 poháre pudingu (3x 2dcl). Kto nemá kokosový olej môže dať avokádo, ale to nemám rada, tak neručím za výsledok.
- Poznámka k želatíne: Použila som 20g želatínu Dr.Oetker.