Foto: mirian4
Víkend bol plný slnka a práce na záhrade a večer sme si zaslúžili krásny bravčový steak a pohár dobre vychladeného vínka :-))
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
8 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Bravčovú krkovičku nakrájame na cca 2 cm hrubé rezne a necháme pri izbovej teplote "povoliť". Základ je vynikajúca rozohriata pahreba aspoň na 200 stupňov...
- 2
0,5hod. pred samotným grilovaním brav.staeky posypeme vyššie uvedenými koreninami. Grilujeme z každej strany cca 4 min., tak aby nám vo vnútri ostala šťava :-)))
- 3
Steaky sú najlepšie odstáte z grilu aspoň 5 min. (kto vydrží), aby sa nám v nich rozložila šťava. My sme si k nim dali vynikajúci zeleninový šalát s kyslou smotanou a troškou majonézy. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu