Bravčový steak

mirian4 - fotkamirian4, 6. júna 2011
Bravčový steak
Foto: mirian4

Víkend bol plný slnka a práce na záhrade a večer sme si zaslúžili krásny bravčový steak a pohár dobre vychladeného vínka :-))

4
porcie
10 minút
príprava
8 minút
na 200 °C

Suroviny

0,5 kg bez kosti
  na posypanie
 na posypanie
  na posypanie
 na posypanie
  na posypanie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčovú krkovičku nakrájame na cca 2 cm hrubé rezne a necháme pri izbovej teplote "povoliť". Základ je vynikajúca rozohriata pahreba aspoň na 200 stupňov...

  2. 2

    0,5hod. pred samotným grilovaním brav.staeky posypeme vyššie uvedenými koreninami. Grilujeme z každej strany cca 4 min., tak aby nám vo vnútri ostala šťava :-)))

  3. 3

    Steaky sú najlepšie odstáte z grilu aspoň 5 min. (kto vydrží), aby sa nám v nich rozložila šťava. My sme si k nim dali vynikajúci zeleninový šalát s kyslou smotanou a troškou majonézy. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Pridávam RECEPT na ŠALÁT: 1 činska kapusta na rezance, 1 veľká cibuľa na polmesiačiky, 1 šalátová uhorka na kolieska, 3 paradjaky, 1 veľká kyslá smotana, 2 PL majonézy (nemusia byť), soľ, čili (práškové)...

Pridaj komentár k receptu: