Bravčový steak

Autor receptu: mirian4

Víkend bol plný slnka a práce na záhrade a večer sme si zaslúžili krásny bravčový steak a pohár dobre vychladeného vínka :-))

4
porcie
10 minút
príprava
8 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Bravčovú krkovičku nakrájame na cca 2 cm hrubé rezne a necháme pri izbovej teplote "povoliť". Základ je vynikajúca rozohriata pahreba aspoň na 200 stupňov...
  2. 0,5hod. pred samotným grilovaním brav.staeky posypeme vyššie uvedenými koreninami. Grilujeme z každej strany cca 4 min., tak aby nám vo vnútri ostala šťava :-)))
  3. Steaky sú najlepšie odstáte z grilu aspoň 5 min. (kto vydrží), aby sa nám v nich rozložila šťava. My sme si k nim dali vynikajúci zeleninový šalát s kyslou smotanou a troškou majonézy. Dobrú chuť!