Bravčový steak
Autor receptu: mirian4
Víkend bol plný slnka a práce na záhrade a večer sme si zaslúžili krásny bravčový steak a pohár dobre vychladeného vínka :-))
4 porcie |
10 minút príprava |
8 minút na 200 °C |
Postup
- Bravčovú krkovičku nakrájame na cca 2 cm hrubé rezne a necháme pri izbovej teplote "povoliť".
Základ je vynikajúca rozohriata pahreba aspoň na 200 stupňov...
- 0,5hod. pred samotným grilovaním brav.staeky posypeme vyššie uvedenými koreninami. Grilujeme z každej strany cca 4 min., tak aby nám vo vnútri ostala šťava :-)))
- Steaky sú najlepšie odstáte z grilu aspoň 5 min. (kto vydrží), aby sa nám v nich rozložila šťava. My sme si k nim dali vynikajúci zeleninový šalát s kyslou smotanou a troškou majonézy. Dobrú chuť!