Bravčový koriandrový hamburger
Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 5. júla 2012
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 5. júla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
75 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso pomelieme, dáme do misky, pridáme soľ, kajenské korenie, koriander, nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak.
- 2
Všetko dobre premiešame a necháme odstáť asi hodinu v chlade.
- 3
Zo zmesi tvarujeme hamburgery, ktoré grilujeme na miernom ohni asi desať minút. Podávame s ugrilovanou žemľou a zeleninovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu