Bravčový koriandrový hamburger

Viktor Nemček
šéfkuchár hotela Družba v Demänovskej Doline, 5. júla 2012
Bravčový koriandrový hamburger
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
75 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
2 ks, väčšie
3 strúčiky
2 g
2 g
 nasekaná




Postup

  1. 1

    Mäso pomelieme, dáme do misky, pridáme soľ, kajenské korenie, koriander, nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak.

  2. 2

    Všetko dobre premiešame a necháme odstáť asi hodinu v chlade.

  3. 3

    Zo zmesi tvarujeme hamburgery, ktoré grilujeme na miernom ohni asi desať minút. Podávame s ugrilovanou žemľou a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia