Bravčové s pečenou cibuľou

majka231 - fotkamajka231, 20. marca 2012

Suroviny

300 g
100 g
200 g
50 g




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso pokrájame na plátky,posolíme a okoreníme.Necháme odležať 15 minút na chladnom mieste.Potom mäso pomaly opečieme v panvici na rozohriatom oleji z obidvoch strán.Po opečení mäso vyberieme a odložíme na teplé miesto.Očistenú cibuľu pokrájame na kolieska a orestujeme vo výpeku.Opečené mäso posypeme orestovanou cibuľou.Ako prílohu podávame uvarené zemiaky s čerstvou reďkovkou.

Diskusia k receptu

betty21
Takto podobne robievam aj ja. Je to fanatastické, prípadne doadať horčicu, kečup, tatarku. Ja dávam ako prílohu ryžu, je to výborné.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia