Bravčové rezne v alobale

heureka - bez fotkyheureka, 26. augusta 2011
4
porcie
30 minút
príprava
50-60 minút
na 180 °C

Suroviny

4 plátky
2 ks




Postup

  1. 1

    Rezne umyjeme, osusíme a naklepeme,okraje narezeme ,aby pri pecení neskrútili. Osolíme,okoreníme,poprásíme mletou cervenou parikou.

  2. 2

    Cibulu ocistíme,pokrájame na kolieska,anglickú slaninu na plátky a ulozíme rovnomerne na rezne.

  3. 3

    Kazdy rezen ulozíme na vacsí stvorec alobalu pomasteny olejom.

  4. 4

    Nakoniec rezne posypeme posekanou petrzlenovou vnatou a dobre zabalíme. Podávame so zemiakovou kasou.

Diskusia k receptu

tinca
obdoba živánky, môže to byť chutné
duschko
Celkom sa mi tato uprava reznov pozdava. Len mam dojem, ze rezne treba po okrajoch narezat aby sa neskrutili. Urcite je to iba preklep. Ked sa mylim, tak sa heureke ospravedlnujem.
evanaaa
Jasné, Duschko, malo byť iste - narežeme, aj mne sa to stáva a veta potom dostane iný význam.
Aj mne sa takto upravené rezne páčia.
heureka
Ano je tam napísané,len som urobila preklep!
Nerezeme som písala namiesto narezeme. Prepácte!