Foto: js9mxd
Aj keď zeleninu veľmi nemusím, táto kombinácia mi sadla
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
6o minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso narežeme na rezne a jemne vyklepeme, osolíme a pokoreníme. Na masti ich prudko opečieme. Keď sa mäso zatiahne vyberieme ich na tanier. Já používam krkovičku alebo guľaté pliecko, sú mäkšie a šťavnatejšie.
-
2
Vo výpeku osmažíme cibuľku pokrájanú na kocky.
-
3
Potom vložíme rezne späť a podlejeme ružovým vínom (môže byť aj biele).
-
4
Ak je mäso polomäkké pridáme Mexicku zmes a dodusíme do mäkka.
-
5
Pred koncom šťavu zahustíme granuovanou zásmažkou a dochutím vegetou. Podávame s ryžou.
Diskusia k receptu