Bravčové prírodné po našom

zuzu1986 - fotkazuzu1986, 3. marca 2011
Bravčové prírodné po našom
Foto: zuzu1986

Jeden z našich najobľúbenejších receptov, chutí celej rodinke... :-)

20 minút
príprava
40 minút
na 200-250 °C

Suroviny





Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a z každej strany posypeme troškou amerického korenia. Zvyknem však robiť marinádu z čierneho korenia, vegety, papriky a oleja, dnes som chcela vyskúšať takto :-) To korenie dalo mäsku veľmi zaujímavú chuť... Opečieme na olivovom oleji pekne do mäkka.

  2. 2

    Zemiaky umyjeme a predvaríme v šupke. Potom ich nakrájame na štvrťky, dáme na plech, posypeme americkým korením, pridáme maslo a pečieme na 200 - 250 stupňoch do chrumkava.

  3. 3

    Ako prílohu podávame cibuľku a horčicu. Veľmi zaujímavé, odporúčam :-) Kto nemá rád horčicu, môže si dať napríklad kečup. Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

piczur
mňam ako hrozne som zostala hladná, škoda, že ten tanierik nie je teraz u mňa, narobila som si chúťky, nejak ma nenapadlo použiť toto korenie aj na mäso, najbližšie skúšam, ďakujem za typ




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia