Bravčové prírodné po našom
Autor receptu: zuzu1986
Jeden z našich najobľúbenejších receptov, chutí celej rodinke... :-)
20 minút príprava |
40 minút na 200-250 °C |
Postup
- Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a z každej strany posypeme troškou amerického korenia. Zvyknem však robiť marinádu z čierneho korenia, vegety, papriky a oleja, dnes som chcela vyskúšať takto :-) To korenie dalo mäsku veľmi zaujímavú chuť... Opečieme na olivovom oleji pekne do mäkka.
- Zemiaky umyjeme a predvaríme v šupke. Potom ich nakrájame na štvrťky, dáme na plech, posypeme americkým korením, pridáme maslo a pečieme na 200 - 250 stupňoch do chrumkava.
- Ako prílohu podávame cibuľku a horčicu. Veľmi zaujímavé, odporúčam :-) Kto nemá rád horčicu, môže si dať napríklad kečup. Dobrú chuť :-)