Bravčové prírodné po našom

Autor receptu: zuzu1986

Jeden z našich najobľúbenejších receptov, chutí celej rodinke... :-)

20 minút
príprava
40 minút
na 200-250 °C

Postup

  1. Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a z každej strany posypeme troškou amerického korenia. Zvyknem však robiť marinádu z čierneho korenia, vegety, papriky a oleja, dnes som chcela vyskúšať takto :-) To korenie dalo mäsku veľmi zaujímavú chuť... Opečieme na olivovom oleji pekne do mäkka.
  2. Zemiaky umyjeme a predvaríme v šupke. Potom ich nakrájame na štvrťky, dáme na plech, posypeme americkým korením, pridáme maslo a pečieme na 200 - 250 stupňoch do chrumkava.
  3. Ako prílohu podávame cibuľku a horčicu. Veľmi zaujímavé, odporúčam :-) Kto nemá rád horčicu, môže si dať napríklad kečup. Dobrú chuť :-)